شخص خود اشتغال

  مهاجرت کانادا – شخص خود اشتغال


برنامه افراد خود اشتغال کانادا به اتباع خارجی واجد شرایط که دارای تجربه های مربوط به فعالیت های فرهنگی یا ورزشی هستند، اجازه می دهد تا در کانادا به عنوان اقامتگاه دائم مستقر کنند.

نامزدها برای برنامه افراد خود اشتغال باید تجربه، قصد و توانایی داشته باشند تا "مشارکت ویژه" در زندگی فرهنگی یا ورزشی در کانادا داشته باشند.

داوطلبان علاقه مند باید هر دو شرایط لازم و حداقل در یک معیار انتخاب برنامه به یک نمره قبولی داشته باشند تا برای مهاجرت به عنوان یک فرد شاغل در نظر گرفته شود.

 

هیچ حداقل الزامات ارزش خالص تنظیم شده ای برای برنامه افراد خود اشتغال وجود ندارد. با این حال، متقاضیان خود اشتغالی باید ثابت کنند که از بودجه کافی برای اسکان در کانادا به همراه وابستگان خود برخوردار هستند و کاری که براساس آن انتخاب می شود برخوردار هستند.

 

شرایط لازم برای برنامه افراد خود اشتغالی


یک فرد خارجی ابتدا باید با تعریف دولت کانادا در مورد شخص خود اشتغال مواجه شود تا واجد شرایط برای ارزیابی باشد.

شخص خود اشتغالی فردی با تجربیات مرتبط در یک فعالیت فرهنگی یا ورزشی می باشد.

تجربه مرتبط شامل حداقل دو سال تجربه کار یا شرکت در فعالیتهای فرهنگی یا ورزشی در سطح جهانی است که توسط مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) تعریف شده است.

 

براساس برنامه افراد خود اشتغال، مشاغل مجاز در زمینه های هنری، فرهنگی و ورزشی کانادا شامل موارد زیر است:
مشاغل حرفه ای در هنر و فرهنگ
5111
کتابدار
5112
کنسرواتور و موزه دار
5113
بایگانی
5121
انتشارات و نویسندگان
5122 ویرایشگران
5123
روزنامه نگار

5124 مشاغل حرفه ای در روابط عمومی و ارتباطات
5125
مترجمان، اصطلاح شناسان و مترجمان تحت لفظی
5131
تهیه کننده، کارگردان، طراح رقص و مشاغل مرتبط
5132
رهبر ارکسر، آهنگساز و مدیر
5133
نوازندگان و خوانندگان
5134
رقصنده
5135
بازیگر و طنز
5136
نقاشان، مجسمه سازان و سایر هنرمندان تجسمی

مشاغل فنی و حرفه ای در هنر، فرهنگ، تفریح ​​و ورزش


5211
کتابداران و تکنسین های بایگانی عمومی
5212
مشاغل فنی مربوط به موزه ها و گالری های هنری
5221
عکاس
5222
اپراتور دوربین فیلمبرداری و فیلمبرداری
5223
تکنسین های گرافیک
5224
تکنسین های رسانه
5225
تکنسین های ضبط صدا و فیلم
5226
سایر مشاغل فنی و هماهنگ کننده در تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی

5231 ناشر و سایر پخش کنندگان صدا
5232
سایر اجرا کنندگان
5241
طراحان گرافیک و تصویرگر
5242
طراحان داخلی و تزئینات داخلی
5243
تئاتر، مد، نمایشگاه و سایر طراحان خلاق
5244
صنعتگران و صنعت کاران
5245
تولید کنندگان پارچه و منسوجات، چرم و محصولات خز
5251
ورزشکار
5252
مربی
5253
مسئولین و داوران ورزش
5254
رهبران برنامه و مربیان تفریحی، ورزشی و بدنسازی

برنامه افراد خود اشتغال: معیارهای انتخاب


درخواست نامزدهای علاقمند در برابر ارزیابی امتیاز برای مهاجرت مشاغل خود اشتغال به کانادا ارزیابی می شود. نمره قبولی در برنامه افراد شاغل 35 امتیاز از 100 است.

عوامل انتخاب

نمره

تجربه

حداکثر نمره ی25

سن

حداکثر نمره ی10

تحصیلات

حداکثر نمره ی25

توانایی زبان فرانسه یا انگیلیسی

حداکثر نمره ی24

سازگاری

حداکثر نمره ی6

مجوع

حداکثر نمره ی100

نمره قبولی

نمره ی 35

 

عامل 1: تجربه
تجربه مرتبط باید حتماً در مدت 5 سال قبل از امضای درخواست به دست آمده باشد و با اتخاذ تصمیم در مورد درخواست، پایان یابد. متقاضیان ممکن است حداکثر 35 امتیاز را تحت ضریب تجربه کسب کنند.

سال های تجربه

نمره

دو سال سابقه تجربه ی مرتبط

20

سه سال سابقه تجربه ی مرتبط

25

چهار سال سابقه تجربه ی مرتبط

30

پنج سال سابقه تجربه ی مرتبط

35

 

عامل 2: سن

متقاضیان براساس سن خود در زمان درخواست امتیازات انتخابی دریافت می کنند.

سن

نمره

16 یا کمتر

0

17

2

18

4

19

6

20

8

21-49

10

50

8

51

6

52

4

53

2

54+

0

 

عامل3: تحصیلات

افراد خود اشتغال تحت عامل تحصیلات تا 25امتیاز دریافت خواهند کرد.

تحصیلات

نمره

کارشناسی ارشد یا دکترا و حداقل 17سال سابقه ی تحصیل تمام وقت یا معادل تمام وقت

25

دو مدرک دانشگاهی یا بیشتردر مقطع لیسانس و سابقه ی حداقل 15سال تدریس تمام وقت یا معادل تمام وقت

22

سه سال دیپلم، گواهی تجارت یا کارآموزی و حداقل 15 سال تحصیل تمام وقت یا معادل تمام وقت

22

مدرک دانشگاهی دو سال یا بیشتر در مقطع لیسانس و حداقل 14 سال تحصیل تمام وقت یا معادل تمام وقت

20

دیپلم دو ساله، گواهی تجارت یا کارآموزی و حداقل 14 سال تحصیل تمام وقت یا معادل تمام وقت

20

مدرک دانشگاهی یک ساله در مقطع لیسانس و حداقل 13 سال تحصیل تمام وقت یا معادل تمام وقت

15

دیپلم یک ساله، گواهی تجارت یا کارآموزی و حداقل 13 سال تحصیل تمام وقت یا معادل تمام وقت

15

دیپلم یک ساله، گواهی تجارت یا کارآموزی و حداقل 12 سال تمام وقت یا تحصیل معادل تمام وقت

12

دیپلم دبیرستان

5

 

عامل 4: توانایی زبان

افراد خود اشتغال ممکن است تا نمره ی 24 بر اساس توانایی زبانشان بگیرند.

سطح مهارت

صحبت کردن

گوش دادن

خواندن

نوشتن

عالی: فرد می تواند در اکثر موقعیت های اجتماعی و شغلی ارتباط برقرار کند.

صحبت کردن عالی

گوش دادن عالی

خواندن عالی

نوشتن عالی

متوسط: فرد می تواند در موقعیت های اجتماعی و کاری آشنا با هم ارتباط برقرار کند.

صحبت کردن

متوسط

گوش دادن

متوسط

خواندن متوسط

نوشتن متوسط

اساسی: فرد می تواند در زمینه های قابل پیش بینی و در موضوعات آشنا ارتباط برقرار کند، اما با کمی مشکل روبرو می شود.

صحبت کردن

اساسی

گوش دادن

اساسی

خواندن اساسی

نوشتن اساسی

خیر: فرد برای مهارت های اساسی معیارهای فوق را رعایت نمی کند.

سطح پایه نمیباشد

 

سطح پایه نمیباشد

سطح پایه نمیباشد

سطح پایه نمیباشد

 

عامل5: سازگاری

سازگاری

نمره

سطح تحصیلات همسر یا شریک قانونی

·      دیپلم دبیرستان یا کمتر: 0 امتیاز

·      مدرک دیپلم یک ساله، گواهی تجارت، کارآموزی یا مدرک دانشگاهی و حداقل 12 سال تحصیلات تمام وقت یا معادل تمام وقت: 3 امتیاز

·      یک دیپلم دو یا سه ساله، گواهی تجارت، کارآموزی یا مدرک دانشگاهی و حداقل 14 سال تحصیل تمام وقت یا معادل تمام وقت: 4 امتیاز

·      مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا و حداقل 17 سال تمام وقت یا تمام وقت:  5امتیاز

5-3

کار قبلی در کانادا
متقاضی یا همسر همراه یا شریک حقوق عمومی حداقل یک سال از کار تمام وقت در کانادا را با اجازه کار معتبر انجام داده است.

5

 

مطالعه قبلی در کانادا


متقاضی یا همسر همراه یا شریک حقوقی عمومی برنامه تحصیل تمام وقت حداقل دو سال در یک موسسه پس از دوره متوسطه در کانادا را به اتمام رسانده است. متقاضی باید این کار را بعد از 17 سالگی و با اجازه تحصیل معتبر انجام داده باشد.

توجه: برای کسب این امتیازها نیازی به دریافت مدرک یا دیپلم نیست.

 

5

 

بستگان در کانادا
متقاضی یا همسر همراه یا شریک عادی وی دارای اقوامی (والدین، ​​پدربزرگ و مادربزرگ، فرزند، نوه، فرزند پدر و مادر، خواهر و برادر، فرزند پدربزرگ یا مادربزرگ، عمه یا دایی، یا نوه ی والدین، ​​خواهرزاده یا خواهرزاده ای) هستند که ساکن و یا شهروند کانادا اند یا اقامت دائم دارند.

 

5

 

افراد علاقمند به مهاجرت به کبک باید توجه داشته باشند که استان دارای سیستم انتخاب جداگانه برای افراد خود اشتغال است.