ویزای ویزیتور یا بازدید کننده

ویزاهای اقامتی موقت (ویزای ویزیتور یا بازدید کننده) برای کانادا


کانادا سالانه از بیش از 35 میلیون ساکن موقت (غیر مهاجر) استقبال می کند. به جز شهروندان کانادایی و افرادی که اقامت دائم دارند، باقی افراد در کانادابه عنوان بازدید کننده یا ویزیتور نیاز به مجوز دارند.
مگر در مواردی که شهروند کشور های معاف از ویزا باشید، افرادی که مایل به ورود به کانادا به صورت موقت هستند، مانند گردشگران، کارگران خارجی موقت (افراد دارای مجوز کار) و دانشجویان بین المللی (افراد دارای مجوز تحصیل) باید متقاضی گرفتن ویزا اقامت موقت(TRV) باشید.

پیش بینی می شود شهروندان کشورهای معاف از ویزا که قصد سفر از طریق هوایی به کانادا را دارند، قبل از عزیمت به کانادا برای دریافت مجوز سفر الکترونیکی (ETA) اقدام کنند. به استثناء این موارد، شهروندان ایالات متحده هستند که نیازی به TRV یا مجوز سفر الکترونیکی (eTA) و دارندگان گرین کارت در ایالات متحده، که فارغ از ملیت آنها به یک آمادگی اتفاقی برای ورود به کانادا نیاز دارند. در غیر این صورت از شرط به دست آوردن TRV یا ETA معاف نیستند، افرادی که به TRV احتیاج دارند، نیاز به ETA ندارند و بالعکس.

TRV  سندی است که توسط دفتر ویزای مهاجرت کانادا در خارج از کانادا صادر شده است، که نشان می دهد دارنده الزامات ورود به کانادا به عنوان بازدید کنند را رعایت کرده است کرده است. TRV میتواند برای یک یا چندین ورد کافی باشد. به عنوان یک قاعده کلی، گردشگران برای مدت شش ماه پذیرفته می شوند. کارگران خارجی موقت و دانشجویان بین المللی برای دوره های مختلفی پذیرفته می شوند، که به صورت مشخص تعیین می شوند. برنامه های افزودنی ممکن است از داخل کانادا اعمال شود.

توجه به این نکته ضروری است که داشتن یک TRV معتبر لزوماً به معنای این نیست که افسر در  Port of Entry  به بازدید کننده اجازه ی ورود به کانادا را می دهد. در  Port of Entry  ، همه بازدید کنندگان باید ثابت کنند که بازدید آنها از کانادا موقتی است. مأمورین در  Port of Entry  افرادی را که به نظر می رسد قصد ندارند هنگام انقضاء وضعیت بازدید کننده، کانادا را ترک کنند، رد می کنند.
مواردی که باید در نظر بگیرید:
برخی از متقاضیان ممکن است نیاز به معاینه پزشکی داشته باشند. این مربوط به برخی از افرادی است که قصد دارند در کانادا بمانند و اخیراً از کشورهای خاصی بازدید کرده اند، و همچنین افرادی که قصد دارند در مشاغل خاصی در کانادا کار کنند.
جرم و جنایات پزشکی ممکن است مانع از ورود یک بازدید کننده به کانادا شود.
بازدیدکنندگان از کانادا باید بتوانند توانایی خود را در حمایت مالی خود در طی مدت اقامت موقت در کانادا اثبات کنند.
ممکن است شهروندان برخی کشورها نیاز به تهیه اطلاعات بیومتریک داشته باشند.
لیست بررسی کشور ها: ویزاهای اقامت موقت
TRV برای شهروندان کشورهای خاص لازم است. نمودار زیر مشخص می کند که افراد برای ورود به کانادا به یک TRV احتیاج دارند و چه افرادی برای ورود به کانادا به یک eTA نیاز دارند.




توجه: از اول می 2017، برخی از شهروندان برزیل قادر به پرواز به کانادا هستند بدون این که ابتدا ویزای اقامت موقت (TRV، همچنین به عنوان ویزای بازدید کننده مشهور شوند). در عوض، این افراد قبل از سوار شدن به پرواز خود باید برای مجوز سفر الکترونیکی (ETA) درخواست کنند. این اقدام برای شهروندان یکی از سه کشوری که در 10 سال گذشته ویزای کانادا را دریافت کرده اند یا در حال حاضر ویزای غیر مهاجرتی (بازدید کننده) ایالات متحده معتبر (ایالات متحده) را دارند. افرادی که این معیارها را برآورده نمی کنند یا با ماشین، اتوبوس، قطار یا قایق به کانادا سفر می کنند، بازهم به TRV احتیاج دارند. در اول دسامبر، کانادا شرایط ویزا را برای همه شهروندان رومانی و بلغارستان برداشته است. دولت اظهار نکرده است که آیا همین سیاست برای برزیلی ها ممکن است یا چه موقع اجرا شود.