تمدید یا تغیر مجوز تحصیل

در طول تحصیل در کانادا، ممکن است لازم باشد مجوز تحصیل خود را تمدید یا تمدید کنید. حفظ وضعیت حقوقی در کانادا در طی این روند بسیار مهم است.

حفظ وضعیت در کانادا
نکته ی بسیار مهم این است از زمان قانونی اقامتتان در کانادا بدون درخواست برای تغییر وضعیت تخطی نکنید.
علاوه بر این، شما همیشه باید از هر شرایطی مانند محدودیت در ماهیت کار، حداکثر ساعت کار در هفته، مدت زمان تحصیل و غیره پیروی کنید.

حتما با دقت مجوز تحصیل خود را مطالعه کنید و با شرایط آن آشنا شوید.

اگر درخواست تجدید وضعیت فعلی خود یا تغییر وضعیت را قبل از پایان وضعیت فعلی نداده باشید، باید قبل از ارسال درخواست برای بازگشت خود، کانادا را ترک کنید.

اگر درخواست خود را برای تمدید یا تغییر وضعیت قبل از انقضاء وضعیت فعلی خود ارسال کنید، تا زمانی که تصمیمی در رابطه با درخواست شما اتخاذ نشده باشد، در نظر گرفته می شود که شما در "وضعیت ضمنی" به عنوان اقامت موقت می باشید . شما باید یک کپی از مدارک را نگهداری کنید تا اثبات کنید افزایش وضعیت درخواست شده است (رسید هزینه پستی یا تحویل پیک، دریافت ارسال اینترنتی و غیره) را برای اثبات داشته باشد.علاوه بر این، اگر وضعیت شما قبل از تصمیم گیری منقضی شود، شما فقط قادر خواهید بود تحصیل را تا زمانی که در کانادا می مانید ادامه دهید.

این قانون فقط در مورد برنامه های مربوط به اقامت موقت اعمال می شود. اگر متقاضی اقامت دائم هستید، تا زمانی که تصمیمی اتخاذ نشود، اجازه اقامت در کانادا را نخواهید داشت، مگر اینکه وضعیت موقت معتبری را به عنوان بازدید کننده، دانشجو یا کارگر داشته باشید.
اگر با رعایت نکردن شرایط اجازه تحصیل، وضعیت خود را در کانادا گم کنید، می توانید ظرف 90 روز از دست دادن چنین وضعیتی، برای ترمیم وضعیت اقدام کنید.

تمدید / افزایش مدت مجوز تحصیل
اگر مجوز تحصیل شما قبل از اتمام تحصیل تمام شود، باید برای تمدید آن اقدام کنید. شما باید قبل از پایان مجوز قدیمی خود، برای تمدید مجوز تحصیل جدید درخواست کنید، و به طور کلی ایده خوبی است که حداقل 30 روز قبل از انقضای مجوز فعلی خود، درخواست را ارسال کنید. شما می توانید درخواست خود را بصورت آنلاین یا از طریق پست ارسال کنید.

پس از تأیید مجوز تحصیل، در صورت لزوم می توانید برای درخواست ویزای موقت (TRV) اقدام کنید.
اگر در کبک تحصیل می کنید، ممکن است نیاز به اخذ گواهینامه جدید پذیرش Du Quebec / Quebec (CAQ) داشته باشید. به عنوان یک قاعده کلی، در صورت نیاز به اجازه تحصیل، به CAQ نیز احتیاج خواهید داشت.

تغییر مدارس
IRCC اظهار می دارد که دانشجویان برای انتقال بین مؤسسات آموزشی، برنامه های تحصیلی یا سطح تحصیلات لازم نیست مجوز تحصیل جدید دریافت کنند. دانشجو می تواند تا معتبر بودن مجوز تحصیل در کانادا تحصیل کند.